Tarragona

La JSC denuncia que l'any passat tan sols es van concedir 296 beques Erasmus als estudiants de TGN.

Es tracta d’una xifra molt inferior al nombre total de sol·licitants.

El primer secretari de la JSC de Tarragona, Eloi Menasanch, ha denunciat aquest dijous que “a tan sols 296 estudiants tarragonins se’ls va concedir l’any passat una beca Erasmus per poder cursar estudis a universitats europees. Es tracta d’una xifra molt inferior al nombre total de sol·licitants, el que suposa un nou cop de destral del Govern del PP a les perspectives de futur dels joves que veuen com es mutila i com es redueixen les poques beques i ajudes per a estudis de les que encara disposen.”

Segons ha detallat el dirigent socialista en el conjunt de la província la quantia total de les beques concedides als estudiants tarragonins per poder cursar estudis a l’estranger va ser de tan sols 249.275 euros.

Eloi Menasanch ha recordat que des de que Rajoy és president del Govern les quanties destinades a beques Erasmus han davallat un 71%, passant dels 67 milions d’euros inicials a tan sols 18 milions d’euros en els pressupostos de 2014.


“Molt omplir-se la boca de la necessitat de formar als joves i de ser competitius en el mercat global però a l’hora de la veritat CiU i PP estan aconseguint portar als joves d’aquest país a un autèntic carreró sense sortida. Amb un atur juvenil superior al 55%, amb les taxes universitàries i de formació professional creixent exponencialment i retallant les beques Erasmus que eren, precisament, les que ajudaven als joves a formar-se a l’estranger i aprendre idiomes, a quin futur la dreta està emplaçant al nostre jovent?”, s’ha preguntat retòricament el primer secretari de la JSC. 

Galería d'imatges (2)

Comentaris

  • Anònim
    the blood is more diluted with the natural occurring mucous being rinsed out of your uterus. At that time, your menstruation will be slightly brownish in colour. Best Food Truck In LA
  • Anònim
    You make such a large number of extraordinary focuses here that I read your article two or three times. Your perspectives are as per my own generally. This is extraordinary substance for your perusers. Breckenridge Strippers
  • Anònim
    Framaroot is an one-click application framaroot to install su binary and Superuser on Android Mobile. Download Framaroot APK and it works on Android.Getting these links can be a very tedious and time consuming task, so why not buy backlinks from SEOLace.com? SEOLace saves you times and delivers high ... virtual router managerVirtual Router turns any Windows 7 or Windows 2008 R2 Computer into a Wifi Hot Spot using Windows 7's Wireless Hosted Network (Virtual Wifi) technology.
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 211

Comentar