Tarragona

La JSC denuncia que l'any passat tan sols es van concedir 296 beques Erasmus als estudiants de TGN.

Es tracta d’una xifra molt inferior al nombre total de sol·licitants.

El primer secretari de la JSC de Tarragona, Eloi Menasanch, ha denunciat aquest dijous que “a tan sols 296 estudiants tarragonins se’ls va concedir l’any passat una beca Erasmus per poder cursar estudis a universitats europees. Es tracta d’una xifra molt inferior al nombre total de sol·licitants, el que suposa un nou cop de destral del Govern del PP a les perspectives de futur dels joves que veuen com es mutila i com es redueixen les poques beques i ajudes per a estudis de les que encara disposen.”

Segons ha detallat el dirigent socialista en el conjunt de la província la quantia total de les beques concedides als estudiants tarragonins per poder cursar estudis a l’estranger va ser de tan sols 249.275 euros.

Eloi Menasanch ha recordat que des de que Rajoy és president del Govern les quanties destinades a beques Erasmus han davallat un 71%, passant dels 67 milions d’euros inicials a tan sols 18 milions d’euros en els pressupostos de 2014.


“Molt omplir-se la boca de la necessitat de formar als joves i de ser competitius en el mercat global però a l’hora de la veritat CiU i PP estan aconseguint portar als joves d’aquest país a un autèntic carreró sense sortida. Amb un atur juvenil superior al 55%, amb les taxes universitàries i de formació professional creixent exponencialment i retallant les beques Erasmus que eren, precisament, les que ajudaven als joves a formar-se a l’estranger i aprendre idiomes, a quin futur la dreta està emplaçant al nostre jovent?”, s’ha preguntat retòricament el primer secretari de la JSC. 

Galería d'imatges (2)

Comentaris

  • Anònim
    Welcomes to google underwater keep sharing such ideas in the future as well. google mirror this was actually what i was looking for,and i am glad to came here! elgoog Hi! I’ve been reading your blog for a while google gravity I want you to thank for your time of this wonderful read!!! google terminal now and finally got the courage to go ahead and give youu a shout out from Austin Texas! google pacman Just wanted to tell you keep up the fantastic work!my weblog: google guitar I definately enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog! google snake Amazing insight you have on this, Happy wheels it's nice to find a website that details so much information about different artists... Age of war 2 This article always blew me... Earn to die For how many times I have read this. slither io slitherio big farm
  • Anònim
    your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. cccam server
  • Anònim
    I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. blog comments
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 138

Comentar