Tarragona

La JSC denuncia la falta de seny i respecte de la Generalitat cap a la comunitat educativa de l'EOI

Nota de Premsa

Eloi Menasanch: “La Generalitat amb la seva actitud i les seves decisions demostra poc seny en la seva acció de govern i poc respecte pels treballadors i els estudiants de l’EOI, tot això fruit de la seva incapacitat per governar”.

La Joventut Socialista de Catalunya a Tarragona davant la decisió presa per la Generalitat de no atendre les peticions i reclamacions de la comunitat educativa de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona, manté el seu posicionament defensant que “tots els equipaments de l’EOI, es destinin al ús que inicialment es va preveure, incloent la Biblioteca, l’Espai Multimèdia d’Autoaprenentatge, la Sala d’actes i la Sala de Professors”.


Segons el primer secretari de la JSC de Tarragona, Eloi Menasanch, “la Generalitat amb la seva actitud i les seves decisions demostra poc seny en la seva acció de govern i poc respecte pels treballadors i els estudiants de l’EOI, i això és fruit de la seva incapacitat per governar”.


Per Menasanch “el més greu es la falta de respecte envers la ciutadania ja que ni tan sols han contestat a la reclamació que la comunitat de l’EOI va interposar davant del Síndic de Greuges. Aquesta es una mostra més del despotisme amb el que el govern de CiU tracta a la ciutadania i la seva falta de respecte també envers les institucions”.


Els joves socialistes denuncien “que l’ocupació per part d’altres serveis de la generalitat d’un espai que estava destinat a l’aprenentatge dins de l’EOI provocarà que aquesta neixi amb uns dèficits que la deixen en inferioritat de condicions respecte a altres EOI de Catalunya, i això ens preocupa doblement. En primer lloc perquè sembla que els estudiants tarragonins són estudiants de segona per la Generalitat de Catalunya governada per CiU. I en segon lloc perquè un cop més la Generalitat menysprea la nostra ciutat i el nostre territori amb decisions que llastren les nostres opcions de creixement i millora”.


Davant la situació que es planteja, Menasanch afirma que “la JSC instem la ciutadania Tarragonina a no deixar que la Generalitat faci i desfaci sense tindré en compte la voluntat dels ciutadans i les ciutadanes de Tarragona, i fem una crida a totes les organitzacions polítiques, sindicals i de la societat civil per portar a terme una acció conjunta per parar aquest abús”.


Finalment el Primer Secretari de la JSC assevera “que encara som a temps de parar a la Generalitat i que no iniciïn les obres per implantar la seu de l’Agencia Tributaria a un lloc on ningú, excepte ells, la vol. L’EOI la va pagar Tarragona i és Tarragona la que ha de decidir sobre el seu ús”. 

Galería d'imatges (1)