Tarragona

La JSC celebra el 15è Congrés

3 membres de la Federació de Comarques Tarragonines a l'Executiva Nacional.

Aquest passat cap de setmana els joves socialistes de Catalunya ens hem reunit a Barcelona per celebrar el nostre 15è Congrés. 

El company Pol Gibert ha estat escollit com a Primer Secretari. De la nova executiva en formen part tres membres de la Federació de Comarques Tarragonines.

En Willy García, militant de l'Agrupació de Tarragona va ser escollit Secretari de política socio-laboral. 

La companya Laura Moya, militant de l'agrupació de Roda de Barà i número 2 de la candidatura del municipi a les eleccions municipals, serà la secretària adjunta a política municipal.

Per últim Sofia Acosta, de Reus, que portarà l'àrea d'igualtat de l'Executiva Nacional. 

A part dels càrrec a la CEN, altres membres de CCTT ocupen llocs importants de l'organització com és el cas de Jessica Moya (Defensora del Militant), Nacho García (Comissió de Control Financer), Alberto Castillo (Comissió de Garanties Estatutàries), Marc Liria (a la delegació de la JSC al Comitè Federal de JSE) i Noemí Espigares. 

No oblidem però, que amb aquest Congrés també ens deixen companys i companyes que han complert 30 anys. Tots i totes els que ens quedem som hereus del seu pas per la organització i mai podrem demostrar prou agraïment del que ha significat militar al seu costat. 

Galería d'imatges (1)