Tarragona

JOVE, TU TAMBÉ ETS TARRAGONA! - Emancipació

Propostes Electorals de la JSC-Tarragona per les eleccions municipals del 22 de Maig en matèria d'Emancipació Juvenil
JOVE, TU TAMBÉ ETS TARRAGONA !
JFB

Educació i Universitat: Habilitarem aules d’estudi en espais escolars i municipals, especialment en períodes d’exàmens; i finalitzarem l’Escola d’Idiomes.


Impulsarem l’activació del Consell d’Estudiants de la Ciutat de Tarragona amb presència de joves de centres d’ensenyament secundari o universitari.


Construirem una residència d’estudiants pensada per aquelles persones que per motius d’estudis o laborals vénen a viure temporalment a Tarragona. Serà d’ús ampliable a d’altres col•lectius de joves de la ciutat, a partir de la valoració de la situació econòmica i de la responsabilitat de cadascuna de les persones interessades.


Ocupació i Formació: Impulsarem i ampliarem el servei gratuït Borsa de treball de Tarragona Impulsa per facilitar l’accés de la joventut al món laboral, la formació, la creació d’empreses i el suport i promoció del teixit empresarial local.


Potenciarem els programes de formació i d'inserció laboral que ofereixen les Escoles-Taller.


Habitatge: Impulsarem i potenciarem les cooperatives de joves i els sindicats per a la construcció i rehabilitació d’habitatges, perquè aquest model permet implicar directament el conjunt de compradors en la construcció, i fa més assequible el preu de l’habitatge.


Fomentarem la mediació de lloguer entre parts a preus equitatius per posar a disposició de la ciutadania habitatge a un preu assequible; i dissenyarem habitatges de protecció oficial amb fórmules de pagament que millorin les condicions d’accés.

Documents adjunts

Galería d'imatges (1)