Tarragona

Actes de commemoració de la II República.

La JSC de Tarragona ha organitzat i participat aquesta setmana en un seguit d'actes per a la commemoració de la II República i per reclamar la construcció d'un estat republicà i federal.
La Republicana a Campus Catalunya.

Aquesta setmana la Joventut Socialista de Catalunya commemora l’aniversari de la proclamació de la II República. És una data important en un moment en que es qüestiona més que mai la institució monàrquica a arrel dels últims escàndols de corrupció.

A JSC creiem fermament que s’ha d’avançar cap a un estat republicà, laic i federal per correspondre a les aspiracions democràtiques de la societat.

És per això que s’han organitzat actes tant a nivell de JSC Tarragona com en col•laboració amb altres organitzacions republicanes. El passat dijous 11 d’abril l’agrupació de Tarragona de JSC va penjar la bandera republicana gegant al Campus Catalunya de la Rovira i Virgili. També vam assistir al col•loqui organitzat per l’ateneu republicà.

El diumenge 14 d’abril a les 11h l'agrupació de Tarragona va participar en la desplegada de la bandera republicana al Castell de Montjuïc de Barcelona. No sense problemes amb els membres de la seguretat del recinte vam poder estendre la Republicana a la muralla del castell durant uns instants. Els turistes desconcertats van aplaudir la reivindicació de la JSC en pro de la llibertat i la república. (video)

A la plaça de la Font de Tarragona també es va estendre la bandera en un acte Organitzat per JSC de Comarques Tarragonines. 

El mateix diumenge per la tarda la JSC de Tarragona va assistir a la concentració organitzada per diverses associacions juvenils de la ciutat per demanar la tercera república. JSC Tarragona va estendre la tricolor a la façana del pretori romà.

L'acte va concloure amb lectura de manifest conjunt i intervencions dels convocants (entre ells, JSC Tarragona) a la Plaça de la font. 


Salut, Socialisme i República.

Documents adjunts

Galería d'imatges (30)

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)